Video !! :D (bara en test sak)

Hejsan, har fixat mina naglar i ca en 1 timme nu ^^

(dt är bara en test video) hade inget annat att filma än min katt haha -
Jag tror att han störde sig på lukten av mina nymålade naglar ;o


Iallafall ..
 
Det här behöver du:
 nagelbandscreme
 

 nagelbandspinne

 
 diamant- eller glasfil
 
 flerstegsfil
 
 nagelolja
 

 nagelborste

 

                                                                                         

1.Tvätta dina händer noggrant i ljummet vatten med mjukgörande tvål. Använd gärna nagelbandsborste för att få riktigt rent under naglarna och runt nagelbanden.
 

2. Applicera en mjuk nagelbandscreme på nagelbanden och massera in ordentligt. Det blir lättare att försiktigt skjuta tillbaka nagelbandet med en nagelbandspinne, för längre nagelbädd och friskare intryck.
 

3. Fila form och längd med hjälp av en diamant- eller glasfil. Fördelen med en diamant-eller glasfil är att nageln inte flisar sig även om du drar fram och tillbaka.
 

4. Nu är det dags att polera nagelbädden med en flerstegsfil. Det sista steget polerar upp en fin och glansig yta. När naglarna är polerade och blanka kan du avsluta med en nagelbandsolja på nagelbanden. Det finns nageloljor för olika behov, be om råd om du är osäker på vad du behöver.
 

5. Nu är det bara att välja färg på nagellacket. Använda alltid ett underlack innan du applicerar nagellacket – applicera två lager för en heltäckande yta. Avsluta med ett skyddande överlack som gör att färgen glänser och sitter längre.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0